top of page

Får du øje på dine succeser?

Når arbejdspres eller negative tanker fylder i dit arbejdsliv er det endnu mere vigtigt for dig at begynde at fejre dine succeser - store som små. Hvornår har du sidst fejret dig selv? Alle burde gøre det hver dag. Det kræver at du kan få øje på succeserne. Kig efter alt hvad du gør og er som menneske, som du måske har sat på autopilot og glemmer at se værdien af.

Det kan være ALT. F.eks. en arbejdsopgave du afslutter som ikke troede, du kunne nå, at du var katalysator for løsning af et problem i teamet, en kollega du har hjulpet, at du har fået sat en grænse for noget som var vigtigt for dig, en god dialog med en kollega, fortsæt selv listen.

Trust me, du har masser af succeser i dit liv hver dag, som suser forbi dig, fordi du ikke har fokus på det. Du kan score fra 1-100 (læs uendelig) succeser hos dig selv hver dag. Hvis du sætter dit fokus på det, vil du begynde at få øje på dem. Find dine succeser i alt hvad du gør og hvem du er som menneske både over for andre og overfor dig selv. Fordi, når du får øje på dine succeser, vil du blive mere glad og fylde dig selv op med god energi.

JUST KEEP GOING!

Ha´en skøn dag – tryk på DIN energiknap.

Kærligst

Bente

Udviklings & Stresscoach, foredragsholder.

bottom of page