top of page

HVAD SABOTERER DIT ARBEJDS FOKUS?

Forstyrrelser og manglende arbejdsro kan påvirke vores arbejdsglæde negativt og være årsag til, at vi ikke når vores arbejdsopgaver. Vær derfor på forkant med det, som saboterer eller distraherer dig i at nå dine arbejdsopgaver. Stil spørgsmålet: Hvad er det for nogle afbrydelser eller ting, som kan distraherer dit arbejds fokus (idag)? Hvad kan det gøres anderledes? Hvordan kan du få mere arbejdsro? Sæt handling på det, så det ikke kun bliver i tankerne. Slå mails, sociale medier, mobil fra i en tidsperiode. Aftal hinanden imellem, at al kontakt før middag, skal ske på mail Er du støjfølsom, så tag hørebøffer på. Aftal at når det røde flag er hejst ved dit skrivebord = ingen forstyrrelser. Grønt flag= ok med personlig kontakt. Forskning viser, at med mere end 7 sek. afbrydelser tager det mellem 5-20 min. at komme tilbage til samme koncentrationsniveau i din arbejdsopgave, som du var før. Er din arbejdsplads udfordret i afbrydelser og manglende arbejdsro eller ønsker i at skrue op for arbejdsglæden? Jeg skræddersyr et produkt 100% til virksomhedens behov.

Har du brug for yderligere information? Kontakt mig på: 27578090.

Skab en god dag for dig og dine kollegaer!

Kærligst Bente Blixt Coaching by Bente Blixt Udviklings & Stresscoach

bottom of page