top of page

Assisten på Shadow Process.

Jeg har i weekenden D. 4-6/9 været assistent på Shadow Process ledet på smukkeste vis af Pernille Meldsted, som den eneste i hele verden, der kan det. Jeg knuselsker denne proces. Gennem visualiseringer og øvelser guides deltagerne til kigge på og mærke det der er. Finde deres skygger i deres dybeste sår, i fornægtede følelser eller i projektion – hvem de dømmer, bliver irriteret på provokeret af eller facineres af.

Vi har alle sår, problemet er at ingen kan se dem. I vores sår eller svigt finder vi vores dybeste skam og disse sider af os selv gemmer vi væk i skyggen. Problemet er bare, at vores skygger fjernstyre og driver os under overfladen, uden at vi ved det. Vores skygger er oftest ubevidste og det der står i vejen for, at vi gør det, vi godt ved, er det rigtige at gøre. Skyggen er det der forhindre os i at leve den version af os selv, vi ønsker, som et helt menneske og vi kan ikke leve et helt liv, når vi har placeret halvdelen af os selv i skyggen.

En transformerende weekend hvor de modige deltagerne har set med kærlige øjne på deres største frygt og en smuk selvtilgivelse, der er forløsende og giver lethed, medfølelse, fred, kærlighed og energiboost. Det er ganske enestående og rørende. Deltagerne går derfra med mere lethed, et blødere hjerte, fredfyldt og en følelse af at være mere hel. De fik et lille glimt af, hvem de i virkeligheden er, når de er fri og autentiske.

De har mærket beundring og længsler og generobret deres lys. Den vildeste og smukkeste transformation har åbnet op for større bevidsthed og deltagernes håb, glæde og frihed til at tage nye skridt i en ny retning i deres liv. Jeg bliver imponeret hver gang.

Jeg var med for at være tilstede og støtte deltagerne, men jeg kan selv mærke en forandring med mere lethed, et blødere hjerte, power og frihed til at tage nye bevidste skridt i en ny retning. Det åbner op for at udforske nye sider af mig selv og livet. I can´t wait! Jeg vil gå ALL-IN.

Jeg er passioneret for at faciliterer mennesker, der ønsker personlig udvikling. Jeg har et øjenåbnende og transformerende skyggeforløb ”Sæt dig selv fri ”, som vil udvide dit råderum som menneske og meget mere til.

Læs mere på mit website: https://www.benteblixt.dk

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på mobil: 27578090

Ses vi?

Kærligst Bente

bottom of page