top of page

Personlig

Coaching

Få hjælp til at nå dine mål og drømme

Personlig coaching

Personlig

udvikling

ALDRIG mere hold dig tilbage - lev det liv du virkelig drømmer om!

Kontakt mig og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe dig at styrke dit selvværd og personlige lederskab samt få frihed og mod til at nå dine mål.

Hvad er Personlig Coaching?

Det er ikke: Terapi og navlepilleri.

Det er: At gå fra utilfredshed i livet til være tilfreds med power i. Eller stå op med et smil på læben og gå i seng med et smil.

 

Coaching hos mig er for voksne og unge som længes efter at stå ved sig selv og opnå succes i livet. Kender du det, at du gør noget andet end det du egentlig gerne vil/ønsker? Der er "noget" der har taget styringen i dit liv. Ønsker du en anden adfærd i dine relationer? Mister du modet?  Du får ikke de resultater, som du ønsker? Eller glemmer eller gemmer du dig selv i livet? 

Et coachingforløb hos mig er din unikke mulighed for at tage dine længsler eller udfordringer alvorligt og få min hjælp til at skabe de forandringer du længes efter, der optimere din livskvalitet til nye højder og skabe det liv, du drømmer om.

Som coach står jeg for SLUK selvkritikken - STYRK dit personlige ansvar - GEAR dit mindset til succes - STYRK dit personlige drive - MOD - Få livsglæden tilbage - Lær at lytte og mærke efter - Navigation i livet At være tilfreds med sig selv og sit liv. 

 

Som din personlige coach støtter dig til at få succes indefra og få frihed og modet til at være DIG, der hvor du er stærkest. Jeg brænder for at hjælpe dig til at gøre det, du kan mærke, er det rigtige for dig, at være det menneske og sætte dig selv i spil i livet, som du drømmer om. Giv slip på at leve andres liv, overvinde frygten og få modet til skabe og leve dit eget liv og bliv i stand til at leve det fuldt ud. Jeg hjælper dig til at lave krystalklare mål, arbejde med dit personlige ansvar, slippe din indre power fri og opnå den succes, du længes efter i livet. Det er powerfuldt og du vil få glædesbobler og tilfredshed i dine celler.

Personlig udviklingsforløb:

Der kan være mange forskellige årsager til at ønske et coachingforløb. Rigtig mange er usikre på, hvad de helt præcist gerne vil arbejde med. Du skal blot tage dit ønske med. Alle coachingforløb skræddersyes, så de passer til netop dig.

Andre indenfor personlig udvikling vil ofte gerne arbejde med emner inden for disse områder. 

  • Hjælp til at stoppe med at "glemme" eller "gemme" mig selv og tro jeg ikke er god nok.                                          

  • Hjælp til at få modet til at gøre det, jeg drømmer om.

  • Hjælp til at tro mere på mig selv.

  • Hjælp til ikke at være styret af, hvad andre tænker/siger om mig.

  • Hjælp til at være mindre selvkritisk eller få bedre relation til andre.

  • Hjælp til at tænke mere positivt og få mere energi

  • Hjælp til at sige ja og nej eller give udtryk for mine behov.

  • Hjælp til at ændre adfærd, nye måder at være på som jeg længes efter.

Hvorfor vil jeg pudse dine briller?

Jeg pudser dine briller, fordi de er fedtede! Vi har alle briller på, som er et usynligt filter, vi ser verden igennem. De former vores tanker, sprog, handlinger og oplevelser. Når vores briller er fedtede begrænser de os i at leve det liv, vi ønsker. Med nypudsede briller vil du kunne se dig selv og verden mere klart,  i større perspektiver og fra nye positive vinkler. Du bliver i stand til at se nye muligheder. Dit loft for, hvad du kan og troen på hvad der er muligt, hæves. Det er powerfuldt. 

"Personligt har jeg selv i en periode af mit liv, levet et liv hvor jeg ikke stod ved mig selv. Jeg lyttede ikke til mig selv og gjorde ikke, hvad der var rigtigt for mig, men var styret af, hvad der så rigtigt ud. Jeg blev utilfreds, det drænede min energi og selvtillid. Jeg kender smertekroge og de indre regninger, men også det fantastiske der sker, når man ta`ansvar og får modet til at lytte og stå ved sig. Med hjælp fra kollegaer er min egen erfaring med coaching og få pudset brillerne, at jeg idag lever et meningsfuldt og sandt liv, som det menneske, jeg ønsker at være og har nået min drøm. Selvom jeg engang ikke troede, det var muligt." - Bente Blixt

Hvordan foregår coaching

I et coachingforløb hos mig får du dit eget fortrolige rum, hvor jeg sætter fokus 100 % på dig og hvad du ønsker at tale om. Det er din vej til at skabe en energigivende og glædesfyldt retning i dit liv, der er i overensstemmelse med dine væredier, det som er virke- lig vigtigt for dig og gør dig glad. På motiverende vis sætter vi fokus på, hvilke tanker og mønstre der forhindre dig i at nå dit mål og du vil få værdifuld selvindsigt der forandre og forståelse for, hvorfor du gør, som du gør. Disse "guld" indsigter vil du kunne bruge i alle livets aspekter. Via mine spørgsmål finder du svarene i dig selv og blive i stand til at ta` personligt ansvar, handle og nå dit mål.

Efter hver session vil du skulle comitte dig til små opgaver, altsammen små skridt for at du kan nå dit mål. 

Coaching er ikke terapi, men et effektivt værktøj, hvor vi primært fokuserer på løsninger, samt nutiden og fremtiden.

Pakke 1

 

 

Personlig coachingforløb 1:1

Få et skarpt overblik over dit liv, krystalklare mål, giv slip på negative tanker, mønstre og frygt som forhindre dig. Få indsigter der forandre, forstå dig selv, kend dine indre styrker, skab nye støttende mønstre og få modet til at stå ved dig selv og vise det. Se nye muligheder og skab den forandring du længes efter som giver mening og værdi for dig. Nå nå dit.

 

Jeg skræddersyr et forløb, der er 100% tilpasset til dig og dine behov.

Forløb: 5 sessioner à 75 min.   

 

 

 

Personlig udviklingsforløb 1:1

Få min hjælp til at optimere og udvikle dig til at stå ved dig selv, få frihed og mod til at være dig og sæt dig selv i spil i livet, som du ønsker. Få pudset dine "briller" og giv slip på din frygt. Udnyt dit fulde potentiale og skab nye støttende mønstre, se nye muligheder, forstå dig selv, kend dine indre styrker og giv dit liv mening og glæde. Styrk dit personlig lederskab, lev dine værdier og skab den forandring, du virkelig drømmer om. 

 

Jeg skræddersyr et forløb, der er 100% tilpasset til dig og dine behov. 

​ Forløb: 10 sessioner à 75 min.    Pris: 15.000,00 kr.

               (plus hjælp ml sessionerne)

Pakke 2

Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere oplysninger eller booke et uforpligtende møde med mig for at høre, hvordan jeg kan hjælpe dig.

bottom of page