top of page

Virksomheds

samarbejde

Optimer arbejdsglæden og få mere

effektive ansatte 

Virksomheder

ERHVERVS

Coaching

Optimer trivsel og mærk forskellen i samarbejdet, stress/fravær og bundlinien!

Kontakt mig og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe med at optimere trivsel og samarbejde på arbejdspladsen samt forbygge stress og mindske sygefraværet.

Hvad er Erhvervs coaching?

Erhvervs coaching handler om at udvikle og optimere ledere og ansatte til at håndtere arbejdsopgaver, udfordringer, forandringer eller samarbejde på en mere effektiv og succes-rig måde.  Erhvervs coaching kan være vejen til at skabe forandring, udvikling i virksomheden og opnå nye resultater, samt vejen til at klæde ledere og ansatte på til at nå det fælles mål. Erhvervs coaching og sparring er for ansatte og ledere som er kørt fast eller VIL mere og ønsker trivsel, fremdrift og succes i arbejdslivet.

Hvorfor Erhvervs coaching:

Et Erhvervs coaching forløb giver nye indsigter og støtter ledere og ansatte til at få øje på og slippe deres fulde potentiale og indre power løs, hvilket åbner op for helt nye perspektiver til at skabe forandring i udfordringer og nå fælles mål. Målet kan f.eks handle om trivsel, fokus, ressourcer, beslutninger, at performe stærkere, møde kollegaer og ikke mindst at møde arbejdsopgaver på en helt ny effektiv, motiverende og succesrig måde. Det vil være den direkte vej til at nå målet individuelt og med fokus og motivationen på rette sted, vil de ansatte blive i stand til at bidrage optimalt til virksomhedens øverste mål. Alt hvad jeg gør er at udvikle, optimere og skabe den forandring som personalet og virksomheden har brug for. Altsammen for at nå jeres fælles mål.

Min overbevisning er, at det er personlig lederskab der sætter gang i fagligheden.

Optimer arbejdsglæde, trivsel og motivationen

Erhvervs coaching kan være den motivationsfaktor, der skal til for at optimere, udvikle og sikre trivsel, arbejdsglæde, samarbejde og booste motivationen i arbejdslivet, Min overbevisning er, at ansatte og ledere der støttes til at tage personlig ansvar for deres arbejdsglæde og finder motivationen kan holde fokus på arbejdsopgaven på en meget mere positiv, effektiv og energisk måde og dermed skabe bedre resultater i virksomheden. Jeg tror på, at trivsel er vigtigt for et godt samarbejdet. Som coach kan jeg tilbyde at klæde personalet på til at gå fra begrænsninger til at se muligheder både individuelt, i samarbejdsrelationer og deres tilgang til (nye) arbejdsopgaver. Desuden kan jeg hjælpe pressede eller stressede ansatte tilbage i balance eller ud af deres stress. Balancen mellem arbejds- og privatliv er også et af de vigtige områder, hvor jeg som coach kan gøre en stor forskel.

 

Hvordan?

Vi tager udgangspunkt i dit mål, som er fælles mål og sætter fokus 100% på dig.  Med avanceret spørgeteknik, mine værktøjer og dine svar får vi belyst og bliver meget specifik på dit mål, udfordringer og forhindringer. I et coaching forløb vil du forstå din situation bedre og få en række værdifulde indsigter om, hvorfor mennesker gør, som de gør, skabe overblik og indsigt i, hvad du nødvendigvis må handle på for at ændre situationen. Jeg hjælper dig til at se tingene i et andet perspektiv og vende blikket mod ny muligheder. Når du får handlet, vi du få fornyet energi og ressourcer. Jeg støtter dig hele vejen i mål. Fremover vil du kunne bruge dine nye indsigter i alle livets aspekter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEN FØRSTE SESSION:

Vi mødes hos mig, på skype eller på din arbejdsplads. Det foregår som en almindelig samtale, hvor jeg stiller dig en del reflekterende spørgsmål og vi aftaler nogle commitments, og hvordan du kommer i gang med de første skridt på vej mod dit mål.

.

HVAD KAN DU BRUGE BUSINESS COACHING TIL:

 

 

 

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere oplysninger eller booke et uforpligtende møde med mig for at høre, hvordan jeg kan hjælpe dig og dine ansatte.

Performance Coaching

Erhvervs coaching forløb 1:1

Når du ønsker at opnå mere succes, fremdrift og trivsel, optimerer samarbejde, performance, ændre din tilgang til arbejdsopgaver, at stå stærkere i lederrollen eller ønsker du personlig udvikling? Jeg er her for at hjælpe dig, med at skabe de forandringer du længes efter og nå dine mål.

​Jeg skræddersyr et forløb 100% til dine behov.

 

Arbejdsglæde og motivation

Ønsker du at optimere din arbejdsglæde og booste din motivation i dit arbejdsliv?

Jeg hjælper dig til at få et skarpt overblik over dit arbejdsliv, hvad der forhindre dig i at trives. Sammen ændre vi dine neg. hæmmende mønstre og skaber nye støttende mønstre og vi opdaterer dine værdier. 

Det er powerfuldt at finde sin motivation og ta`ansvar for sin bejdsglæde = et NYT arbejdsliv! 

 

Jeg skræddersyr et forløb 100% til dine behov.

 

  • Samarbejde og trivsel.

  • Mål, handlinger og resultater.

  • Personlig udvikling og selvindsigt.

  • Arbejdsglæde og motivation.

  • Værdiafklaring og engagement.

  • Kommunikation, personaleforhold og relationer.

  • Din rolle som leder og ansat.

  • Balance imellem arbejde og familie.

  • Performe stærkere

  • Et liv uden stress - Stresshåndtering

bottom of page