top of page

Direktør, Blue Water Shipping 

Jan Dam Poulsen

Jeg har igennem 2018 og 2019 gennemgået et personligt- og erhvervscoaching forløb i samarbejde med Bente og med fokus på det personlig udvikling.

 

Et forløb som jeg stærkt kan anbefale, at andre selvkørende og resultatorienterede ledere med højt tempo og drive i hverdagen tager sig tid til.

 

Et udviklingsforløb hvor Bente på en motiverede måde har udfordret og coachet mig til et liv i endnu bedre balance, styrket mit personlige lederskab, samt en hverdag med fokus på de ting der reelt betyder noget og giver værdi for mig selv, familien og min arbejdsgiver.

Med en understregning af, at det er samtalen med Bente, der har skabt udvikling, skarphed og bevidsthed og deraf nogle gode beslutninger og valg. Beslutninger som jeg i dag nyder godt af i relation til jeg selv, familien og mit arbejde. Valg som gør, at jeg skaber glæde, kvalitet og hurtige resultater i alle aspekter af min hverdag. 

 

Bentes personlighed og værktøjskasse har passet på mig. Om den passer på dig skal jeg lade være usagt, men jeg kan anbefale, at man tager en uforpligtende samtale omkring et forløb med Bente.    

Mor og karrierekvinde stod midt i livskrise.

Gitte Jepsen

Bente er top professionel og ændrede mit liv gennem et skyggecoachingforøb.

 

Da jeg stod midt i en helt uventet personlig krise, blev jeg anbefalet at kontakte Bente. 
Bente hjalp mig igennem min krise og lærte mig 
at tage ansvar for mig selv, eje min power og anerkende mig selv for den,  jeg er. Jeg kan nu rumme både mig selv og andre på en helt ny måde. Jeg har fået modet til at lytte til og stå ved mig selv og kan nu sætte grænser udfra, hvad jeg har behov for og hvad der er sandt for mig.

 Jeg har fået en større selvforståelse og bliver ikke længere trukket rundt i manegen i mine følelsers stormvejr, men kan nu at håndterer og rumme mine følelser - hvilken indre ro det har givet mig. 

Jeg har givet slip på gamle destruktive mønstre og jeg tør nu fremstå mere autentisk og vise andre, hvem jeg virkelig er, også i handling. Det har styrket mine relationer både privat og på arbejde. Min glæde og overskud er vendt tilbage sammen med mit gode humør. 

Jeg kan på det varmeste anbefale Bente, som hver gang skabte en tryg ramme i nærvær, engagement og tillid. Bente hjalp mig ud på den anden side af min sværeste krise og støttede mig til at tage ansvar for mit liv på et helt andet powerfuldt og værdifuldt niveau. Jeg står idag stærkere i liv end før min krise og med følelsen af mere glæde, mening og balance.
Det er en vild dejlig følelse at være tilbage i “livet” igen på den fede måde.

Det er som om, at ser mit livet med nye øjne. 

Gitte Jepsen

Ansvarlig for Mantax Tegnsstue.

Jeg var ved at miste min eksamen pga angst. 

Jeppe Studerende

Jeg skulle til studentereksamen på HHX, men pga angst have jeg ikke været i skole de sidste 14 dage af 3. g. - Jeg kunne ikke og  jeg havde faktisk indset, at jeg måtte sige farvel til min studentereksamen, hvilket jeg næsten heller ikke kunne holde ud.

jeg blev anbefalet at kontakte Bente og hun hjalp mig til at håndtere min angst, se på mine krav til mig selv fra nye vinkler og gav min værktøjer til under eksamen og mod al min forventning mødte jeg op og gik jeg til eksamen uden at få et angstanfald og fik en flot karakter.

Jeg kan på det varmeste anbefale Bente, hvis du har udfordringer med eksamensangst.

Jeg er hende dybt taknemmelig.

Jeppe

Studerende HHX

Jeg sad fastlåst i 8 år efter min skilsmisse 

Kirsten Sørensen.

Efter en pludselig skilsmisse blev jeg slået fuldstændig ud af kurs og jeg sad fastlåst og handlingslammet i 8 år, før jeg kunne finde energien til at trække mig op til at bede om hjælp.

Gennem et skyggecoachingforløb "Sæt dig selv fri" har Bente hjulpet mig med af bearbejde min sorg og til at se på mig selv og møde mig selv i et helt nyt perspektiv. Jeg har fået troen på, at jeg er god nok, at jeg er elskelig og fået mig til at eje, at jeg er værdig.

Bente har hjulpet mig til at få frihed og modet til at gøre ting som gør mig glad, møde mig selv kærligt og styrket mig til at give mig selv omsorg og begynde at stå op for mig selv.

Jeg har fået mit liv tilbage, fyldt med glæde, mening og balance. Min relation til mine børn er styrket og er igen blevet varm og kærlig. Jeg eg har lært at sige fra og være tro mod mig selv.

Den følelse af igen at kunne tage ansvaret for hvad der gør mig glad, ikke længere føle mig ikke god nok og modet til at være tro mod mig selv er fuldstændig fantastisk.

Mine bedste anbefalinger til Bente, som skabte et trygt rum, hvor jeg blev mødt hvor jeg var med varme og turde fortælle, hvordan jeg virkelig havde det. På en prof og engageret måde hjalp Bente mig ud af min krise og fri af min skilsmisse til idag at tage ansvar for mit liv og være glad og tilfreds i mit liv.

Kirsten Sørensen

bottom of page