Kontakt

Solbakken 27

8240, Risskov

​​

Tlf: 27578090

BenteBlixtJ@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2023 by Coaching By Bente Blixt

Direktør, Blue Water Shipping 

Jan Dam Poulsen

Jeg har igennem 2018 og 2019 gennemgået et personligt- og erhvervscoaching forløb i samarbejde med Bente og med fokus på det personlige forløb.

 

Et forløb som jeg stærkt kan anbefale, at andre selvkørende og resultatorienterede ledere med højt tempo og drive i hverdagen tager sig tid til.

 

Et udviklingsforløb hvor Bente på en motiverede måde har udfordret og coachet mig til et liv i endnu bedre balance, styrket mit personlige lederskab, samt en hverdag med fokus på de ting der reelt betyder noget og giver værdi for mig selv, familien og min arbejdsgiver. Og med en understregning af, at det er samtalen med Bente, der har skabt udvikling, skarphed og bevidsthed og deraf nogle gode beslutninger og valg. Beslutninger som jeg i dag nyder godt af i relation til jeg selv, familien og mit arbejde. Valg som gør, at jeg skaber glæde, kvalitet og hurtige resultater i alle aspekter af min hverdag. 

 

Bentes personlighed og værktøjskasse har passet på mig. Om den passer på dig skal jeg lade være usagt, men jeg kan anbefale, at man tager en uforpligtende samtale omkring et forløb med Bente.    

Mor og karrierekvinde som sad fast.

Gitte Jepsen

Bente er top professionel og transformerede mit liv gennem et skyggecoachingforøb.

 

Da jeg stod midt i en helt uventet personlig krise, blev jeg anbefalet at kontakte Bente. 
Efter bare éen telefonisk samtale, var jeg ikke i tvivl om Bente’s evner både som coach og som menneske. 
Varmt og indlevende tog Bente imod mig og støttede mig ud af min krise og lærte mig, 

at tage ansvar, eje min power og anerkende mig selv for den jeg er.

Jeg har fået større frihed til at rumme både mig selv og andre, mere mod til at at lytte til og stå ved mig selv og kan nu sætte grænser udfra, hvad jeg har behov for.

 

Jeg har lært mig selv at kende på et dybere plan, forstå hvorfor jeg gør, som jeg gør. Jeg bliver ikke længere trukket rundt i manegen i mine følelsers vold, men forstår nu at håndterer og rumme mine følelser - hvilken frihed og ro det har givet mig.

Jeg har givet slip på gamle destruktive mønstre, hvilket har givet mig adgang til nye kompetencer og ressourser, som det er trygt for mig at sætte i spil i mit liv. 

 

Jeg har fået mere frihed, mod og balance i mit liv og har fået langt flere valg- og handlemuligheder. Jeg har lært både på job og privat at skelne mellem hvad der er mit og andres og har fået så meget power, at jeg nu kan leve indefra og ud, mere autentisk og tør vise andre, hvem jeg virkelig er og sætte grænser. 

Jeg er blevet i stand til at skabe et liv med mere mening, indre ro og balance. Jeg får ros og anerkendelse fra både chefen og kollegaer over at min glæde, mit gode humør, mit overskud og ikke mindst mit smil er vendt tilbage.

 

Bente skabte hver gang en tryg ramme i nærvær, engagement og en super professionel coaching, der har  hjulpet mig ud af min krise og guidet mig igennem en personlig udvikling, så jeg idag er i stand til at tage ansvar for mig selv og mit liv på et helt nyt powerfuldt og værdifuldt level, jeg har fået frihed og mod til at være tro mod mig selv og det har gavnet mig både i private relationer og i den grad også på mit job.
Jeg har fået stærke brugbare værktøjer med, som jeg slet ikke er tvivl om vil følge og hjælpe mig til at tackle de udfordringer livet byder.


Jeg kan varmt anbefale Bente - hun holdte mig i hånden gennem hele forløbet på den mest hjertelige varme måde og gav mig følelsen af tryghed og troen på, at det jo virkelig er muligt at træde ud af min krise og skabe forandring.
Så det er en vild dejlig følelse at være tilbage i “livet” igen på den gode måde.

Det er som at se livet med nye øjne. 

Gitte Jepsen

Ansvarlig for tegnestuen.