top of page

Kender du også det? Trivslen er i knæ. Utilfredshed, brok, usel

Vores trivsel, glæde og succes på jobbet er styret af, hvilke briller vi ser vores arbejde igennem.

Er dine briller "fedtede", vil dit fokus være på problemer, du vil føle dig begrænset i din adfærd/

handlinger og du vil se hullerne i osten. Utilfredshed og brok banker på på jobbet.

Hvis du trives og er tilfreds med dit job, er dine briller klare og du kan se muligheder fremfor begrænsninger, dit fokus er på de positive ting og du får øje på dine succeser i hverdagen.

Prøv nu at blive ærlig overfor dig selv og stil dig selv spørgsmålet "Hvor tilfreds er jeg egentlig med mit arbejde?" og brug mine spørgsmål som guidelines og tag en temperaturmåling på din tilfredshed i dit job. ( svar på en skala fra 1-10, hvor 10 svarer til, at du er super tilfreds, intet kunne fungerer bedre.)

Her er spørgsmålene:

Hvordan er din indre dialog, dine forestillinger om dagen og din energi, når du møder på jobbet om morgenen ?

Hvor tilfreds er du med din faglighed og tiden til at udfører dine arbejdsopgaver? Oplever du evt. pres, krav eller stress her? Hvor meget?

Hvordan er din relation til dine kollegaer eller din chef? Kan du svarer tip-top eller sidder du fastlåst i en gammel konflikt eller utilfredshed, som bliver ved med at have kløerne i dig og tappe din glæde og stjæle dit fokus? Længes du efter noget var anderledes og bedre her?

Er du det menneske eller den kollega, som du ønsker at være eller drømmer du om at slippe frygten og få mere mod til f.eks. at sige fra eller til, bede om hjælp eller kommunikerer tydligere?

Får du dine behov dækket f.eks. anerkendelse, tryghed eller udvikling?

Har du work/life balance?

I hvor høj grad er din arbejdsdag fyldt med bekymringer, frustrationer, dårlig samvittighed, følelsen af ikke at slå til eller succeser? Hvor eller ift hvem fylder det mest?

I hvor høj grad vil du reade dig selv til at tage ansvar?

Føler du dig set, hørt og forstået på dit job eller kører du på autopilot i overlevelsesmode?

Tag en sluk sandhedsserum og kig på dine svar. Få et overblik over din arbejdssituation. Første skridt er, at du tør blive ærlig omkring din situation og accepterer realiteterne.

Har du fået øje på noget, som du har udfordringer omkring, ikke trives i eller noget som tapper din arbejdsglæde og suger din energi ud af dig, eller noget du ønsker at sætte mere i spil i dit arbejdsliv? Er der noget i dit liv/arbejdsliv som du ønsker at skabe forandring omkring, men ikke ved, hvordan du skal gøre. Kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe dig til at optimerer din trivsel, motivation og succes.

Min spidskompetence er at hjælpe virksomheder og deres medarbejdere samt private til at gå fra utilfredshed, brok, udfordringer i samarbejde, modstand på forandring, travlhed eller stress til at skabe den forandring, der vil transformerer trivsel, motivation og succes til et nyt level.

Min forenemmeste opgave er at slippe menneskers skjulte potentiale og indre power løs og støtte dem til at skabe en retning og forandring i deres udfordring, der vil optimerer deres trivsel, tilfredshed og performens, så de bliver i stand til at omsætte virksomhedens visioner og mål i handling gennem personlig lederskab.

Kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe dig: benteblixtj@gmail eller på mobil: 2757809

Ha’ en skøn dag.

Bente Blixt

bottom of page