top of page

Skyggen er tricky og vil ikke findes.

Alle bærer rundt på en skygge. Alle.

En måde ud af flere at finde skyggen på er ved at kigge udad på andre mennesker.

Kender du det, når du ser nogle mennesker være på en bestem måde eller nogle bestemte typer mennesker og du mærker en følelsesmæssig stærk reaktion, måske bliver du ophidset, irriteret over, føler afsky over, tager afstand over måden de opfører sig på?

Uanset om du er til et møde og det er en af deltagernes adfærd, som du bliver pisse irriteret over, om du sidder på cafe med en veninde og du bliver ophidset over gæsternes opførsel ved nabobordet og veninden ikke bliver det eller om du kører bil og lader dig provokere af andre bilisters opførsel, så fortæller denne følelsesmæssige stærke reaktion, at det handler om noget i dig. Vores skygger er altid dybt personlige.

Spørgsmålet du skal stille dig selv for at finde skyggen, som er en egenskab, er:

”HVAD er det, du synes vedkommende er?” og ”HVOR er du selv det?”

Det viser en side af dit eget skyggemateriale, det viser en side af dig, som du ikke vedstår i dig selv. Det du kan være sikker på, hvis du er ude af integritet et eller andet sted og der er en egenskab du ikke har taget ejerskab for i dig selv, så vil du med stor sandsynlighed blive som en rødglødende rader, der leder efter en krog ude i verden, hvor du kan hænge din skygge på.

Man kan sige, at skyggen banker på og gerne vil have din opmærksomhed. Hver skygge gemmer på et hidtil uudlevet potentiale og kompetencer, som det vil være meget værdifuldt for dig at integrer i dit liv.

Oplever du ofte at du blive Hide Jacket følelsesmæssigt over andre menneskers måde at være på og får du ærligt lyst til at dømme, anklage eller bebrejde dem hårdt. Sladre eller bitche om det til andre evt. om en partners eller chefens opførsel?

Så kan din vej til et liv med ro og balance være at arbejde med din skygger. En proces hvor du lære dig selv at kende og generobre dine fortrængte og fornægtede skyggesider som lige nu styre, fjernstyre og driver dig ubevidst og forhindre dig i at være den du gerne vil være og gøre det du gerne vil gøre. Vi taler om hele dit liv - både privat og professionelt.

Uden at vi ved hvorfor, vil vi få færre og færre tangenter at leve dit liv på, når vi gemmer sider af os selv væk i skammekrogen. Det vil give os en følelse af at være fastlåst, begrænset, vi selvsaboterer eller en længsel efter at være en anden person. Derfor er det utrolig værdifuldt at være obs på, når vi får en følelsesmæssig voldsom reaktion over andre menneskers adfærd og finde ud af, hvad det handler om i dig.

Sidder du med følelsen af at du ikke kan komme videre i et livsområde og er nødt til at åbne nogle nye døre for at komme videre?

DON`T WORRY. Jeg er dybt passioneret for skyggearbejde og vil elske at hjælpe dig.

Jeg er en af de få i Danmark, der er uddannet hos Pernille Melsted som Skygge Facilitator og har retten til at tilbyde skyggeforløbet ”Sæt dig selv fri” som er skabt af Pernille.

Et øjenåbnede og transformerende 1:1 skyggeforløb: ”Sæt dig selv fri”, som alle bude give til sig selv, som du ALDRIG vil fortryde. Det er et forløb, hvor du vil få forståelse for dine personlige skyggesider, selvsabotage og det som vitterligt spænder ben for, at du gør det, som du gerne vil og er den, du gerne vil være.

Vi kan ikke leve et helt liv, hvis vi kun har adgang til halvdelen af os selv. Formålet med at arbejde med skyggen er at komme tilbage til HELHED. Så vi igen kan få adgang til alle de sider af os selv, som vi har fornægtet, gemt eller ikke kan identificere dig med og placeret ubevidst i skammekrogen.

Det er i helheden din ULTIMATIVE frihed ligger, men det er i lige så høj grad din adgangsbillet til mere mod, ro, power, balance og autenticitet.

Skyggearbejde er din direkte vej til at turde leve den version af dig selv, som endnu ikke har turdet vise til verden, men som du længes efter at vise og det er her du finder modet og friheden til at gøre det, du godt ved, er det rigtige at gøre i enhver situation.

Vejen til at skabe meningsfuldt liv i balance. At leve et liv i bevidsthed og vide at du altid har et valg om at vælge din respons i en given situation.

Læs mere om forløbet: "Sæt dig selv fri" her: https://www.benteblixt.dk/skygge-coaching

bottom of page