top of page

Skal du med til skyggeforedrag?

Hvad betyder det at tage dine lyse skygger hjem?

Det betyder at genopdage alle de lyse, positive og storslåede egenskaber, som vi har gemt i skyggen. At generobre alt det smukke, sårbare, fjollede, vilde og uudforskede i os selv.

I vores lyse skygger begraver vi vores styrke, kompetencer og autenticitet.

Vores lyse skygger rummer en SKATTEKISTE AF GULD – Her gemmer vi vores styrker, kompetencer, mod og vores autenticitet, som kan være den værdifulde nøgle til skabe det liv og at være det menneske, vi længes efter at være.

Det er vores lys og storhed, ikke vores mørke, der skræmmer os mest!

Men det er vigtigt. Nærmest livsnødvendigt. I hvert fald hvis vi vil leve et meningsfuldt, saftigt og helt liv.

Skyggen rummer ikke kun vores mørke skygger - alt det grimme, ækle og skamfulde. Den rummer i lige så høj grad vores lyse skygger som er vores allerfineste, smukkeste og fantastiske sider af os – vores egen storhed, som vi, altid af en årsag, ikke kan tage ind, fornægter eller har gemt væk.

  • Vi kan ikke være egoistiske og vælge os selv til, når vi har gemt vores lys væk.

  • Vi kan ikke være gå efter at være ambitiøse, når vi har gemt vores lys væk.

  • Vi kan ikke udfolde vores kreativitet, når vi har gemt vores lys væk.

  • Vi kan ikke blomstre seksuelt, når vi har gemt vores lys væk.

  • Vi kan ikke være autentiske, når vi har gemt vores lys væk.

  • Vi kan ikke gå efter vores drømme, når vi har gemt vores lys væk.

Vi kan ikke leve et helt liv, hvis vi har gemt halvdelen af os selv væk.

Det er uundgåeligt at nå voksenalderen uden at vi har skruet ned for, glemt eller sat en del af vores lys i skyggen.

Derfor…. mit skyggeforedrag med fokus kun på den lyse skygge.

Mit foredrag kan være dit Wake-Up-Call til......en ny start, at sætte handling bag dine længsler, drømme eller få mere frihed, mod, power, ro, autenticitet og balance i dit liv.

På mit foredrag får du muligheden for at være Sherlock Holmes og opdage, hvad du har stillet i skyggen. Du får lov at generobre de allerfineste, smukkeste, fantastiske og mest vidunderlige egenskaber, du har stillet i skammekrogen f.eks. mod, sårbarhed, fjollehed, vildskab, skønhed, seksualitet, handlekraft, din spontane glæde, blødhed, sund egoisme, attraktiv, lyst, sensitivitet og alt det andet vigtige du har stillet i skyggen.

Jeg vil guide dig trin for trin til, hvordan du tager din lyse skygge hjem og du vil opdage hvilket potentiale og udviklingsmuligheder det vil åbne op for i dit liv, hvad der bliver muligt at gøre eller få adgang til, som lige nu ikke er muligt at gøre, være eller gå i retningen af.

Vi må tage ejerskab for de sider af os selv som er underudviklede, glemt eller gemt i skyggen. Alt den power vi udliciterer til andre og de karaktertræk vi beundre og misunder i andre skal vi hive hjem til os selv.

Hvis vi stræber efter helhed og balance som er skyggearbejdets løfte, så må vi finde og tage ejerskab for det, vi stadig drømmer om at vise verden, at vi også er. (Af Pernille Melsted)

.

Vores skygger er dybt individuelle og personlige de driver og styrer vores liv - Ubevidst!

Konsekvensen af at sætte dele af vores livskraft i skyggen kan være, at vi føler os amputerede og ufri til at være det menneske, gå i den retning eller handle på det, der er vigtigt for os. Vi vil føle os mere og mere fastlåste, begrænsede, kan måske ikke kende os selv mere, føle os desillusionerede, utilfredse eller vi føler os drænet for energi.

Vores livspalet af nuancer, farver, muligheder, valg og beslutninger begrænses eller vores handlinger ender med at stikke i en helt anden retning end vi ønsker. Vi kan føle, at vi sidder i fængsel i vores eget liv - Føle os som en fugl i et bur.

Når skyggen banker på!

Begynd at lægge mærke til din længsel, som ofte er koblet op på (dag)drømme eller fantasier. En længsel efter at kunne handle, være noget andet eller mere, prøve noget andet eller at få modet og adgang til at………(sæt selv ind).

På mit foredrag får du muligheden for at finde svar på disse spørgsmål:

Hvad længes du efter/ hvad savner du?

Hvad er det du har brug for?/ lyst til?

Hvad er det du vil have mere af? Hvad vil du gerne skrue op for i dit liv?

Hvad (dag)drømmer du om/ fantaserer om?

Det der er interessant, det er:

Hvad har du sat i skyggen?

Har du lyst til at deltage i mit skyggeforedrag ”Tag dine lyse skygger hjem” og finde ud af, HVAD du har gemt væk i skyggen, hvad dine længsler rummer og blive guidet trin for trin til, HVORDAN du trækker dit lys hjem igen og bliver i stand til at sætter handling bag dine længsler.

Se mere og tilmelding HER: https://www.benteblixt.dk/single-post/2019/08/07/Ska´-du-med

Det jeg elsker ved skyggearbejde er at jeg ikke længere behøver at lyve overfor mig selv og gøre mig bedre end jeg egentlig er eller undergrave mit lys. At jeg forstår mig selv på et langt dybere plan, kan tage ansvar for at tage mine projektioner hjem og har fået frihed, mod, helhed, power, autenticitet, ro og balance i mit liv.

Ses vi?

Kærlige sensommer hilsner

Bente Blixt

Shadow Facilitator

bottom of page