Seneste Indlæg
Kom på min mail liste

GOAL 2018

SKAL 2018 BLIVE DIT BEDSTE ÅR NOGENSINDE?

HVAD HAR DU TÆNKT DIG AT GØRE ANDERLEDES I 2018

FOR AT OPNÅ DETTE?

Vi er nu halvvejs inde i januar. Har du sat din vision for 2018, fundet dit WHY og blevet skarp på dine værdier?

Du har nu haft 2 hele uger til at oversætte det til mål?

Du har haft 2 uger til at omsætte delmål til handling/adfærd og manifestere disse i underbevidstheden.

Hvordan er det gået?

Har du det som mange andre, at du godt ved, hvad du vil, men du ved ikke, hvordan du skal gøre det eller hvordan du skal holde snuden i sporet og nå dit mål?

SÅ ER DU KOMMET TIL DET RETTE STED.

GOAL 2018 MODELLEN hjælper dig til, hvordan du kan gøre 2018 til dit bedste år nogensinde.

Ved at følge min super effektive GOAL 2018 MODEL, vil du få bevidsthed om, hvad du vil gøre anderledes i 2018, hvilket er et MUST for at opnå andre resultater!

I min GOAL 2018 model får du adgang til mine super effektive værktøjer og gennemtestede modeller. Du vil blive guidet til et tilbageblik og refleksion over 2017, som vil give dig et klart og knivskarpt overblik over, hvad der er vigtigt for dig at skabe forandring omkring i 2018, hvad der er mere sandt og virkelig vigtigt for dig at fylde 2018 op med. Du bliver i stand til at sætte en hud ærlig, ægtefølt og inspirerende vison for 2018, hvilke mål din vision skal omsættes til og ikke mindst, hvordan du skal nå dine mål . Modellen hjælper dig til at skabe forandring der vil forvandle 2018 til dit bedste år nogensinde.

Desuden vil du blive guidet til kigge på dine værdier, justerer dem og lave den rigtige rækkefølge.

Den super gode målsætningsmodel vil hjælpe dig til at nå dine mål - blot du tager ansvar.

Ved at sætte mål udfra det som er vigtigst og som vil give dig størst værdi at skabe forandring omkring, finde dit WHY og lave en Action plan, der skridt for skridt vil hjælpe dig til at nå dit mål, bliver du i stand til at gøre 2018 til dit bedste år nogensinde.

Er du klar?

Du skal bruge :

  • TID (ca. 3 timer) Hvad er 3 timer ud af 8760 timer, som 2018 består af, hvis det er for at blive knivskarp på, hvad der er for nogle mål der er vigtigst for dig at sætte, for at du kan få dit bedste år nogensinde?

  • 100% ÆRLIGHED.

  • RO og en god stol

  • Dejlig kop kaffe eller the og vand.

  • Blog og pen.

Et nyt ubrugt år står åben foran dig. Spørgsmålet er blot hvad du har brug for, at 2018 skal indeholde for at gøre det til dit bedste år nogensinde og hvordan du skaber forandringen?

Der er noget meget værdifuldt i at kigge tilbage på 2017. Både for at få overblik, bevidsthed og bruge din ”guld” livsvisdom fra 2017. Hvad har fungeret godt i dit liv i 2017 og hvad har ikke fungeret? Uanset hvordan dit 2017 har været, så er der "guld" at hente til din vision for 2018. Med dit overblik over 2017, bliver du i stand til at sætte din vision for 2018, der vil transformerer din livskvalitet og gøre 2018 til dit bedste år -EVER.

LAV ET LIVSHJUL med tilbageblik på 2017

Først skal du lave et livshjul, som er et virkelig effektivt værktøj til at få overblik over, hvor tilfreds du har været i dine forskellige livsområder i 2017.Forestil dig at dit liv bliver delt op i livsområder og at hvert felt i hjulet repræsenterer et livsområde. Tegn dit livshjul op. Tag de livsområder, som passer til dig og skriv et livområde udenfor hvert felt.F.eks. familie, venner, børn, økonomi, kærlighed/partner, arbejde/studie, sundhed/krop, personlig udvikling, fritid. Har du flere eller andre livsområder laver du blot flere felter i hjulet.

LIVSHJUL

TEGN DIT HELT PERSONLIGE LIVSHJUL MED DINE LIVSOMRÅDER

Giv dig god tid til at reflektere over hvert livsområde, hvordan synes du det har fungeret for dig? Vurderer nu hvert livsområde på en skala fra 1-10, hvor tilfreds du har været i hvert livsområde.

(1= midten af hjulet og der trives du slet ikke og 10 er det bedste.) Skriv tallet yderst i livsområdet og skraver nu hvert livsområde fra midten og ud til det angivne tal.

Husk der er ikke noget der er rigtigt eller forkert. Det handler om, at være så ærlig så muligt omkring din livssituation. Kig nu på dit livshjul. Hvordan kører dit hjul? Kører det jævnt eller kører det ujævnt pga huller? Hvad tænker du om det du ser? Er der overraskelser? Har du livsområder, hvor det går bedre- eller dårligere end du troede?

Tag et A4 papir og tegn op som vist nedenfor svarende til antallet af dine livsområder.

1. Kolonne: Skriv livsområder plus det angivne tal for hvert område.

2. kolonne: Hvis et livsområde f.eks. er vurderet til 4, så afdæk hvilke ressourcer, det dækker

over?

3. kolonne: Afdæk også hvilke muligheder der er for forbedringer fra 4-10?

Hvis du virkelig skal skabe dit bedste år i 2018 nogensinde, hvad er det så for nogle livsområder, som du mener vil tilfører dig størst værdi at skabe forandring i?

RYD OP OG GIV SLIP

Nu har du også muligheden for at få kigget på det, som ikke længere støtter dig, men faktisk forhindre dig i at gøre det, som du gerne vil. Det er vigtigt at få ryddet op, smidt ud og givet slip på, for at du kan skabe plads til det ,som er virkelig vigtigt og sandt for dig. Og som du elsker.

Skriv noter her: Har du noget her som ikke længere støtter dig, som spænder ben for dig eller forhindre dig i at få dit bedste år eller være det menneske som du ønsker at være?

Hvad skal du give slip på her? Hvad kan du vælge at erstatte dine hæmmende mønstre/tanker osv med, som er mere positivt og støttende for dig?

  • Mønstre

  • Dårlige vaner

  • Tanker ( hvilke negative tanker har du